Catering op Ibiza

Het verheugt Love Me Ibiza om een exclusieve catering service op Ibiza en Formentera te bieden, met een persoonlijke professionele service.
Of u nu een evenement voor honderden mensen organiseert, of gewoon uw vrouw wilt verrassen  met een romantisch diner-voor-twee, Love Me Ibiza zal blij zijn om u te voorzien van veel meer dan voedsel.
Onze catering op Ibiza is gespecialiseerd in verschillende soorten gerechten en we kunnen menu's creëren afgestemd op de specifieke behoeften en smaak van de klant. Wij willen altijd km0 producten gebruiken, geteeld of geproduceerd op Ibiza. De chef-kok biedt een uitstekende variatie aan voedsel en drankselecties die gemaakt zijn om aan veel wensen te voldoen.
We zetten ons in om u te voorzien van de hoogste kwaliteit catering op ibiza, van een eenvoudige koffiepauze tot extravagante diners.
De missie van Love Me Ibiza is om u te voorzien van een eersteklas, alles omvattende catering service op Ibiza; arrangementen met heerlijk eten, goede service en sympathieke aandacht voor alle details, inclusief de inrichting van de zaal.
Wij willen dat uw evenement speciaal is voor u en uw gasten en we zijn er trots op te zorgen dat u een goede indruk maakt. Dit betekent dat het alles omvat van geweldige menu selecties en het aangeboden eten tot aan aan fenomenaal, attent personeel en deskundige evenementen planners.