Luxe Auto op Ibiza

 Waarom niet het beste van uw tijd maken met een chauffeur en een limousine op afroep? Of misschien geeft u toe om liever de luxe auto van uw dromen te rijden op Ibiza?
Love Me Ibiza kan u voorzien van de ultieme luxe auto's op Ibiza. Wij bieden kwaliteit, persoonlijke service aan klanten, professionaliteit, betrouwbaarheid en een hoge service standaard.
Het aanbod van diensten die Love Me Ibiza aanbiedt omvat: korte termijn verhuur, verhuur voor langere tijd, eigen vervoer naar de luchthaven, lokale ritten. We bieden ook diensten voor gelegenheden zoals bruiloften, conferenties en elke andere speciale gebeurtenis.
Huur een luxe auto op Ibiza en ondervindt een volledig meeslepende ervaring. U kunt 's werelds meest elitaire droomauto huren, limousine, SUV's, sportwagens en luxe auto’s op Ibiza en Formentera.
We hebben ook een elite chauffeursdienst, of het nu is voor een eenvoudige transfer van de luchthaven of voor uw volledige verblijf. Uw persoonlijke chauffeur brengt u overal naar de magische plekjes van Ibiza waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. We zijn flexibel en efficiënt en kunnen omgaan met last minute verzoeken. Onze chauffeurs zijn vertrouwd en professioneel.
U kunt uw luxe auto op Ibiza ophalen direct op de luchthaven of uw auto wacht op u bij uw accommodatie !!! We kunnen ook kinderzitjes en zittingverhogers regelen indien nodig.
We kunnen alles regelen wat u nodig heeft om op Ibiza rond te rijden in comfort, luxe en stijl.