Luxe jacht op Ibiza

Een luxe jacht op Ibiza stelt u in staat om geheime stranden en een onvergetelijke omgeving te ontdekken.
Het aanbieden van luxe in elk ander aspect van uw leven is alleen relevant als Love Me Ibiza de sfeer van weelde kan completeren door het aanbieden van een selectie van hedendaagse luxe goederen.
Wat denkt u van het genieten van een luxe jacht op Ibiza? Een unieke ervaring op het blauwe kristalheldere water en de honderden baaien? Ontspannende vaarvakanties voor een groep vrienden en familie, actief varen voor liefhebbers van watersport, duiken, ontdekkingsreizigers of gewoon zonaanbidders.
We zijn in staat om een luxe jacht op Ibiza van elke grootte met een volledige bemanning te charteren, of u nu wilt cruisen voor de duur van een onvergetelijke party of om een aantal dagen te ontsnappen. U kunt navigeren rond Ibiza en Formentera, waarschijnlijk gevolgd door een aantal dolfijnen, duiken in diepe blauwe wateren, ankeren in een aantal van de beste baaien, terwijl u uw persoonlijke chef-kok heeft die een heerlijke lunch of diner bereidt geheel volgens uw smaak. We kunnen u een voorstel doen voor een selectie van alle luxe jachten op Ibiza: charterboten, motorjachten of zeilboten, ontdekkingsjachten en catamarans, inclusief superjachten en megajachten.
Love Me Ibiza
kan een luxe jacht voor u op Ibiza regelen voor een onvergetelijke vakantie of een exclusieve party, voor een kleine groep tot honderd mensen. U behoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen.