Ontwerp en Decoratie op Ibiza

De werkzaamheden van Love Me Ibiza betreffen woningen, winkels en commerciële projecten, van verbouwingen en renovaties tot constructiewerk en bouw. We hebben een team van deskundigen dat zorg kan dragen voor het ontwerp en de inrichting op Ibiza.
Onze belangrijkste service omvat:
Interieurontwerp en inrichting op Ibiza
Aanvraag voor bouwvergunningen voor grote / kleine werkzaamheden.
Volledige ontwerp zowel binnen als buiten, ontwerp van de ruimtes, inclusief technische 2D- en 3D-ontwerpen en afbeeldingen.
Inspirerende visuele presentaties tonen de mogelijke kleureffecten en geven uitleg over het concept.
Inkoop van materialen, meubels, kunst, accessoires, armaturen, lampen ... en alles wat nodig is om van uw huis een thuis te maken.
Verzorgen van de stoffering binnenshuis.
Coördinatie van betrouwbare en ervaren leveranciers en aannemers.
Planning, project management en budgettaire controle.
Bestellingen, inkoop en installatie.

We hebben sterke relaties ontwikkeld met een groot aantal architecten, constructeurs, kunstenaars en ambachtslieden die kunnen helpen om ontwerp-oplossingen te realiseren voor woningen, winkels en commerciële projecten.
Daarom kunnen wij een complete en luxe ondersteuning bieden met betrekking tot ontwerp en inrichting op Ibiza. Door een sterke relatie met Botteghe d'Interni (www.botteghedinterni.com), een geselecteerde groep ambachtslieden die al tientallen jaren hebben gewerkt op de Italiaanse en internationale markt, kunnen we meubels fabriceren en zorgen voor inrichting, constructies en unieke sculpturen. Wij zoeken ontwerp-oplossingen uitsluitend door middel van natuurlijke materialen zoals steen, aarde, hout en metaal. We geven onze creatieve inspiratie vorm door deze samen te voegen met de wensen van de klant om harmonie te verkrijgen die zichtbaar is in de in de afgewerkte ruimte.
Werken met ons vastgoed bedrijf is een uistekende ervaring. Wij bieden een ongeëvenaarde persoonlijke service en tonen toewijding voor elk project.
Samen bespreken we uw eisen en krijgen we een beter begrip van uw ideeën en het budget waarmee u wilt werken.
Omdat elk project anders is, zullen we nauw samenwerken met u tot het project en de offerte is goedgekeurd.
Voel U vrij om contact met ons op te nemen voor het vragen van een ontwerp en de inrichting op Ibiza en Formentera.