Persoonlijke Chef-kok op Ibiza

Culinair is een levensstijl die we ons niet kunnen veroorloven om over te slaan.
Laat ons uw culinaire conciërge zijn met onze persoonlijke chef-kok op Ibiza.
We doen de inkopen, we plannen, we bereiden en serveren het eten op een manier die in overeenstemming is met uw wensen door liefde te serveren op het bord voor uw vrienden en familie.
Onze persoonlijke chef-kok op Ibiza zal uw actieve levensstijl ondersteunen door het eten te verzorgen in uw keuken of u nu hulp nodig heeft met koken of met het doen van de boodschappen. Heerlijke gerechten, variërend van mediterraan tot exotische gerechten, typische Ibiza keuken of zeer smakelijke Italiaanse, Marokkaanse gerechten, vegetarisch, sushi, gezond... Onze "persoonlijke" chef-koks op Ibiza gebruiken bij voorkeur biologische en lokale producten.
Love Me Ibiza kan een persoonlijke chef-kok voor u regelen, voor een bijzondere gelegenheid of we kunnen een chef-kok reserveren voor de hele vakantie.
De persoonlijke chef-kok op Ibiza, bespaart u heel veel tijd, want u behoeft geen maaltijd planning te doen, geen levensmiddelen te gaan kopen, uw boodschappen niet weg te zetten of het eten te bereiden; zelfs het opruimen na afloop is niet uw zorg meer.
We kunnen ook een kookles in de beslotenheid van uw huis regelen voor u of uw vrouw.
Laat ons u gastronomisch eten bieden volgens uw persoonlijke wensen, gekookt naar uw smaak en klaargemaakt voor uw gemak.